3906

Прокурор за агресивния шофьор от надлез "Родопи": Нищо не оправдава реакцията му!

Осъзнал е вината си, съжалява за постъпката си. Това коментира пред журналисти адв. Румен Георгиев, защитникът на Ботьо, който бе арестуван след проява на агресия срещу шофьорка на надлез "Родопи", предаде репортер на "Марица". Той посочи, че клиентът му няма предходни подобни провинения. "В случая си е изтървал нервите", добави адвокатът. 

Прокурорът по делото Пламен Пантов коментира, че реакцията на Ботьо не е оправдана, дори и да е имало засичане на пътя, както твърди. "Призна се за виновен и се съгласи да му бъде наложено наказание от година и три месеца затвор, условно. Няма да търпи ефективно наказание, но при следваща проява ще лежи в затвора. Делото приключи в рамките на 48 часа. Шофьорът изтъкна засичане от страна на жената, но реакцията му не е оправдана и няма как да бъде извинен за поведението с факта, че му е засечен пътя", посочи прокурорът. 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 3 оценки
4/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
На тая кифла

На тая кифла

12.04.2024 | 22:55

Явно огледалото не и трябва И след като е засекла човека нормална му е реакцията да и счупи огледалото тъй като кифлата не го ползва по предназначение Създавайки опасни ситуации предизвикващи инфаркти в другите участници в движението Интересно как пуркурутурата кредитира нейното кифленско изказване Аз не съм го засякла А защо пък от толкова участници в движението човека баш нейното огледало е счупил Народа казва Всяка крушка си има опашка Пуркурутурата в този случай насърчава такива кифли зеещи блеещи говорещи по телефона абсолютно не в час във потока от другите участници в движението Мудни в реакциите си Колко пъти ми се е случвало такива водачи да изскачат на метри пред мен като тапи на шампанско Ще рече човек че много бързат и в следващият момент дръпнат газта и сякаш включват да карат на задна Добре бе човек Изскочил си пред мен Ами защо не продължиш със същото агресивно темпо напред А ме караш да бия инфарктно спирачки Ами тези зад мен също толкова са потърпевши Но да засечеш първия водещ колоната водач излитайки като тапа от шампанско от пресечка и да започнеш да водиш цялата колона със твоята дебилщина със 20 километра в час в участък където е забранено изпреварването или трафика не позволява си направо за разстрел

Отговори
2 5
yellowdixie

yellowdixie

12.04.2024 | 19:23

Тези кaпсyли спacиxа бpака ни и напpавиxа ceкcа ни стpастен и дълъг със здpав щpанг, яpки оpгазми и дpуги плюcове. И двaмата сме щаcтливи, че опитаxме тoвa нeщо и вcички съвeтваме да го опитaмe, кyпиxме го тyк!:---- https://e.vg/alman

Отговори
1 7
справедлив

справедлив

12.04.2024 | 18:28

Съжалявам за диагнозата /ако е вярна / на приятелката на потърпевшата , но като я гледам имам чувството , че благодарние на рекламното превозно средство което управлява е като царица на пътя , на която всички трябва да дават път / с две думи кифла / , познавам така наречения "агресор" , като добър и справедлив човек, дългогодишен професионален шофьор по европейски и азиатски пътища и магистрали, ако там имаше някаква несправедлива ситуация , би реагирал като тук / в това съм 100% сигурна/ , но след като толкова време продължава да пътува по ЕВРОПЕЙСКИТЕ пътища без проблем , идва да се замислим за ситуацията по нашите с такива кифли на "всеки метър" , за жалост и съвременното общество е в "тупик".

Отговори
1 27
Свилен

Свилен

12.04.2024 | 18:52

Всички видяхме колко "добър и справедлив" е човека. Дори и жена му излезна и де развика "Какво ти става бе?!"

Отговори
10 1
Иво

Иво

12.04.2024 | 20:53

Абсолютен бокл*к е. Всеки, който го знае поне малко може да го потвърди. И не му е за пръв път да мутрее, въпреки че е страхлива прас*. Само да попадне на някой по-слаб и се започва.

Отговори
7 2
Юрката

Юрката

12.04.2024 | 17:07

Въпрос на възпитание и добри обноски, Сър! Забавляват се, приматите....

Отговори
9 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?