Следвайте ни

Прокуратурата се захвана с братоубийството на ул. "Киев"

viber icon

Окръжната прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство за извършеното умишлено убийство в апартамента на ул. "Киев" в Пловдив снощи. 

Около 16 часа вчера е бил получен сигнал на тел. 112 за открити два трупа на мъже - тези на братята Илия и Петко Йорданови.  На място е пристигнал автопатрул на Четвърто районно, който се натъкнал на кървавата гледка. 

Незабавно са били предприети първоначални действия по разследването от служители на пловдивската полиция под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.

След извършен оглед на местопроизшествието и на множество други действия по разследването, както и разпит на свидетели, изземване на биологичен материал, обтривки за наличие на барутни частици на двата трупа  и от други лица, към настоящия момент основната версия е за извършено убийство от Илия на по-малкия му брат Петко с гладкоцевна нарезна пушка и последващо самоубийство.

При направения оглед са били установени и иззети  гладкоцевната нарезна пушка, един брой пистолет и други боеприпаси. По разследването се работи активно по всички останали възможни версии, като са назначени множество експертизи – съдебно-медицинска, химическа, биологична, дактилоскопна, балистична и други. Изясняват се мотивите за извършеното престъпление.

Разследването по случая продължава.  

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?