Следвайте ни

Прокуратурата погна 21-годишен за гаврата с младеж в Пловдив

viber icon

Единият от четиримата арестувани за гаврата с младеж в Пловдив е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районната прокуратура. Това съобщиха за „Марица“ от държавното обвинение. 21-годишният гамен ще отговаря пред закона за принуда.

Продължават активните процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство. Ако се установят и други съпричастни на деянието, то тогава обвинението ще бъде коригирано. 

Случката се е разиграла по време на купон в Пловдив и след употреба на алкохол, а жертвата – момче на 17 години, подал сигнал в полицията. Установено е, че 21-годишният насилник го накарал да се съблече по бельо и се гаврил с него.  Посраменият младеж се прибрал вкъщи, но не преглътнал подигравките и уведомил униформените. 

„Марица“ научи, че двамата са се познавали и са имали предходни взаимоотношения, като причината за гаврата била лична. 

Гаврите с ученици явно се превърщат в мода сред младежите в Пловдив. Само преди две седмици „Марица“ разказа за подобен случай, при който гамени отвлякоха и съблякоха възпитаник на Спортното училище „Васил Левски“. Бандюгите го заснеха с мобилни телефони и го изнудваха да им плаща по 1000 лв., за да не публикуват клипа в социалните мрежи. Те също бяха арестувани.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?