Следвайте ни

Проговори шофьорът от мелето с 16-годишен загинал, момче е в кома

viber icon

Шофьорът на БМВ-то, което се заби преди минути в орех на пътя близо до Кадиево, е жив. На място е загинало едно от возещите се на задната седалка момчета, друго е откарано в кома. Останалите две момчета в колата са с леки наранявания, те също са откарани в болница, научи "Марица". 

Зверската катастрофа стана преди минути до бензиностанцията на село Кадиево. Заради инцидента движението се отклонява, а на място се извършва оглед. 

Причините за катастрофата тепърва ще се уточняват. Според запознати обаче вероятната причина е отклоняване на вниманието на шофьора.

След като се съвзел от шока шофьорът споделил, че всичко станало, след като момчетата на задната седалка се закачали с него и той се обърнал. Така загубил контрол над возилото, излязъл от пътя и се блъснал в орех. На място е загинало момчето, седяло отзад вдясно.  

Младежите са от Стамболийски и се прибирали към града. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

saad

saad

12.11.2020 | 08:39

Google плащаше между 16 000 и 32 000 долара на месец за цялата работа онлайн от дома. По-малкият брат беше безработен от три месеца и преди месец имаше чек за 32 475 долара. Тя работеше вкъщи четири часа на ден и доходите можеха да бъдат дори по-високи. И така започнах.===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?