Следвайте ни

Проговори д-р Кръстев, обвинен в ужилването на НОИ с фалшиви болнични

viber icon

Първи коментар след ареста за източване на НОИ направи известният пловдивски лекар Георги Кръстев. Припомняме, че медикът бе арестуван като организатор на схема с фалшиви болнични. В нея участвал и бизнесменът Стефан Грозев, собственик на харманлийската фирма “Джи Еф Ти - България”. Измамната схема действала три години, като благодарение на нея са източени над 130 000 лв. от НОИ.

Ето какво написа до редакцията на "Марица" д-р Кръстев.

Уважаеми медии, пациенти и колеги,

Поради обвиняването в медиите, че не отговарям на личния си телефон, който беше иззет на базата на Протокол за обиск и изземване от Съдия на 21.08. 2020 за неопределен срок, поднасям своите извинения за причиненото неудобство.

Уверявам ви, че при първа възможност лично ще прозвъня на всеки, който ме е търсил и съобразно възможностите ми, ще се постарая да отговоря.

Поднасям извиненията си на пациентите в УМБАЛ Каспела за 24. 08. 2020, че не бяха обслужени от мен поради факта, че бях задържан със заповед на прокуратурата.

На всички граждани на Република България пожелавам преди всичко здраве и надежда за един по-добър живот.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (13)

Карта

Карта

28.08.2020 | 19:34

Ееее с какви средства построи прогимназия в двора си... С работа като изключителен специалист Чиито труд струват пари... Муйльо не като тебе да си бараш топките и пишеш глупости.... От завист и простотия пари не се получават.... Само можеш да полудееш

Отговори
0 2
ИСТИНАТА ЗА НОИ - ЛСЙ

ИСТИНАТА ЗА НОИ - ЛСЙ

28.08.2020 | 11:33

Този пушек тръгнал от НОИ пловдив не е бял той е черен...В това звено има изключително много пропуски професионални. Тази специалистка Джинева има цял отдел специалисти и ако няма 20 стотинки НЕ ПРЕВЕДЕНИ Т.Е ПЛАТЕНИ по ДОО осигуряване не се изплащат болниЧни и се започват безкрайни писания...т.е. тука не е имало контрол две божи години...КЪДЕ ДЖИНЕВА ВИ Е КОНТРОЛА ...НА НАНКОВЦИ НА ГЕРЕНОВЦИ И КОМПАНИЯ...КАКВО СТЕ СЕ СТАИЛИ И НАПАДАТЕ.... И някакви жулналисти пишат едни безмерно неясни им глупости че фирмата не е плащала ДОО в годините а само здравни осигуровки .На всеки що годе икономист му е ясно че болнични не се изплащат с това че имаш редовни здравни осигуровки....болнични се изплащат на български граждани осигурени редовно ЗА ДОО И ТО - САМО АКО РЕАЛНО СА ВНЕСЕНИ В БЮДЖЕТА ОСИГУРОВКИ ЗА ВСИЧКИ ОСИГУРИТЕЛНИ СЛУЧАИ.... КЪДЕ ТУКА Е ВИНАТА НА ДОКТОР КРЪСТЕВ ЧЕ СА СИ ПИПАЛИ В НОИ УШИТЕ 2 ГОДИНИ И СА СПАЛИ И СА ПЛАЩАЛИ БОЛНИЧНИ.... ТУКА ВИНАТА Е НА НОИ КАТО ОРГАН НА ПРИЕМАНЕ ОТЧИТАНЕ КОНТРОЛ И ИЗПЛАЩАНЕ ОБЕЩЕТЕНИЯ ПО БОЛНИЧНИ....Т.Е. КОНТРОЛА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО Е ТЕХЕН..... ИЛИ ВИНАТА АКО ИМА ТАКАВА ЗА ОЩЕТЯВАНЕ НА БЮДЖЕТ И ЗДРАВНА КАСА Е ТЯХНА...ПЕРСОНАЛНО НА РОЗАЛИЯ ДЖИНЕВА... ДО КОГА ТАЗИ ПЕРСОНА ЩЕ МИНАВА МЕЖДУ КАПКИТЕ... И СЕГА ТАЗИ ДЖИНЕВА ЩЕ МИ СЕ ОБЛИЧА В БЯЛО И ЩЕ СИ СЛАГА ОРЕОЛ...И НАЙ ГОЛЯМОТО НАХАЛСТВО ЩЕ Е СВИДЕТЕЛ И ОТКРИВАТЕЛ НА ОГРОМНИ ВИДИТЕ ЛИ ОРГАНИЗИРАНИ ГРУПИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ..... НА КОГО НЕ МУ Е ЯСНО ЧЕ ЖЕНАТА НЕ Е В НОИ ПО ПРОФЕСИОНАЛНИ КАЧЕСТВО И УМЕНИЯ.ЖЕНАТА Е ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА И НЕ САМО??!?! ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА БЪЛГАРСКА ЗА ОНОДЕНИЯ ЧИРАК ЧЕ НЕ Е ЧИРАК... ..ПОКУРАТУРАТА Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ СЕЗИРА И ТЯ СЪЩО ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕНА ПОД СЪЩАТА ОТГОВОРНОСТ.....И ОТСТРАНЕНА ОТ ДЛЪЖНОСТ В ТОЗИ НОИ - ПРЕДИ ГОДИНИ ИЗЧЕЗНАХА ДОСИЕТА ЗА ПАТЕНИ ОТ АДВОКАТИ ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ...ЗА ГОДИШНИ ИЗРАВНЕНИЯ... ПАК ПО ТЯХНА ВИНА НЯКОЙ ЧИНОВНИК ГИ БЕШЕ МЕТНАЛ ПРЕЗ ВРАТА СИ И ГОДИНИ НА РЕД СЪЗДАВАХА ПРОБЛЕМИ НА САМООСИГУРЯВАЩИТЕ СЕ.... ИЗЧЕЗНАХА ДОСИЕТА ПЕНСИННИ ОТНЕСОХА ГО ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ГАЛЯ ДИМОВА. И ОЩЕ И ОЩЕ... НАПРАВИХА КУП ИЗМАМИ С КУПУВАНЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ФАЛШИВ ТРУДОВ СТАЖ... И ЗА ВСИЧКО ТОВА МАДАМ ДЖИНЕВА УСПЯВА ДА СЕ ЗАПАЗИ И СЕГА ГОЛЯМАТА ОТКРИВАТЕЛКА..... ВРЕМЕ Е ТАМ ДА ИМА РЕД.....И ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАЕМЕ СЕРИОЗНО НЕ ИЗБИРАТЕЛНО............. ДОКТОР КРЪСТЕВ НЕ Е ВИНОВЕН И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО............НО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРЯТ И ОСТАНАЛИТЕ ВЪВ ВЕРИГАТА.....

Отговори
1 2
Има ли някой

Има ли някой

27.08.2020 | 13:31

Който да повярва, че в НОИ не са могли да направят анализ навреме, а не да допускат плащане на толкова много пари? Директорката да не си пише актив, че са разкрили схемата, защото тя дълго време е работила без проблем, което доказва, че има вътрешен човек, един или повече. Нали в това ТП на НОИ имаше изнесени 170 досиета, и там вървеше друга схема с фалшиви удостоверения за стаж? Ясно е, че чиновниците заработва, слабостите на системата са най-ясни за тях. А, и какво се случи с Директора на ТП на НОИ-Русе? Бащата на Тита, с резолюцията "мой човек"? Ало, прокуратурата, отговорете!

Отговори
10 2
д-р Попов

д-р Попов

27.08.2020 | 12:23

хехе още не е изсъхнало мастилото върху обвинителния акт, някои вече го осъдиха...Убеден съм в невинността му!

Отговори
8 2
Колега

Колега

27.08.2020 | 09:37

Никой не оспорва професионалните му качества на ортопед,но факта че е издавал фалшиви болнични листове,извършена кражба от НОИ е факт. И като се разровят нещата ще излезат и други истини,например как са се управлявали парите на БЛС ,когато бе несменяем председател???

Отговори
7 4
Размисли

Размисли

27.08.2020 | 03:02

Не знам някой лекар да иска лични карти преди преглед в кабинета. Свидетелите на прокуратурата, чиито заключения с възхита цитираха, може да не са влизали в кабинета, но други с техните документи може. Накрая да не се окаже, че доктора изобщо не е схемата, но трябва да бъде заклеймен. Занижен контрол е едно обвинение, организирана престъпна група друго. За две години откакто е подаден сигнала през 2018г и са проверявали, защо сега разиграха този медиен цирк, сякаш са заловили престъпник за милиони. Защо не са секнали грандозната схема, а са ги оставили до сега да работят? Въпросите са риторични. Две години 10 човека ли разпитват, а въпросния бизнесмен, не го ли потърсиха през тези две години. Ако лекарите с такава скорост си вършат работата жертвите ще са повече от цитираните суми, да не говорим, че половината от парите са от други лекарски комисии. За две години трябваше да са установени и цитирани наравно с доктора. Или само той е на мушката ?

Отговори
17 11
Към Вас

Към Вас

27.08.2020 | 09:40

Винаги се изискват л. Карти при ЛКК,но не знаех че доктора има тролове.

Отговори
6 4
Лидия

Лидия

27.08.2020 | 02:11

Д-р Кръстев е лекувал мой близки и при не по-малко от 20 посещения в кабинета му съм свидетел какви опашки има! Повечето от документалната работа я върши сестрата, а той се подписва! Не вярвам и няма да повярвам в това в което е обвинен!

Отговори
21 10
Знам

Знам

27.08.2020 | 00:07

Доктор Кръстев е един от малкото истински хора и невероятен специалист. Поредната постановка.

Отговори
22 7
Паметлив

Паметлив

26.08.2020 | 23:01

Д-р Георги Кръстев е бивш активен " седесар"! У него е списъкът с фалшивите подписи от жителите на ЖК " Тракия" Пловдив,с които " подкрепиха" Петър Стоянов за кандидат-депутат от Пловдив!! Разкриха го!! Затова Петър Стоянов се яви и влезе в Парламента от Монтана!!!! Това представлява " доктор" Кръстев!!

Отговори
16 20
Към паметливия

Към паметливия

27.08.2020 | 09:43

Така, е! Постепенно ще се разкрие истинското му лице и с какви средства построи прогимназия в двора си.

Отговори
5 5
dr. Хикс

dr. Хикс

26.08.2020 | 22:41

"На всички граждани на Република България пожелавам преди всичко здраве и надежда за един по-добър живот" Хубав живот тук няма точно заради крадци като теб......

Отговори
22 24
Hekimqn

Hekimqn

28.08.2020 | 13:57

Da go duhash!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?