2374
Следвайте ни

Призована от Раковски: Това ми дойде като гръм, цялото ми семейство се стресира

viber icon

Това ми дойде като гръм. Така 68-годишната общинска служителка Тереза коментира получената призовка да се яви в Икономическа полиция тази сутрин, предаде репортер на "Марица". "Цялото ми семейство се притесни. Никога през целия ми живот не съм ходила по полиции. Сега не мога да си обясня какво се случва, не ми се побира в акъла. Казаха, че ни викат на справка", посочи възрастната жена.

"На 68 години съм. Стресирана съм. Никой не ни агитира за нищо. Никой не дава подкупи. Не съм виждала моят пряк началник откакто ме е назначил. Заплатата си получавам по банков път", разказа Тереза, която е една от призованите близо 40 общински служители от Раковски. 

Всички привикани на разпит не разбират каква е причината. Както по-рано "Марица" писа, кметовете на Раковски и Стамболийски Павел Гуджеров и Георги Мараджиев определиха действията на министър Рашков като "акция сплашване". 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Арестите за купен вот трябва да са в град  Угърчин и с. Лесидрен

Арестите за купен вот трябва да са в град Угърчин и с. Лесидрен

10.11.2021 | 06:39

В тези места е пълно с много бедни, гладни хора, които умират от глад и студ. Затова нямат друг избор и се продават на избори. Само това и чакат. Дори бебетата им умират от глад. Там е потресаваща мизерия. Кандидатът за депутат от БСП Тихомир Йотов Мирчев трябва да бъде арестуван за предизборна търговия. Кметът на Угърчин Станимир Йотов Петков също плаче за белезници. На това място полицаите си правят пас нарочно.

Отговори
4 0
Аресите за купен вот трябва да са в Угърчин и с. Лесидрен

Аресите за купен вот трябва да са в Угърчин и с. Лесидрен

10.11.2021 | 06:30

В тези населени места трябва да има акция на МВР, защото там са най-нагли.

Отговори
2 0
Иво

Иво

09.11.2021 | 18:43

68 годишна общинска служителка. Закривай я тая измислена държава! Тази е готова и с.ирка да врътне, че да си запази топлото местенце.

Отговори
4 0
Таня Христова

Таня Христова

09.11.2021 | 13:25

Кмета Гущеров търсете....за почерпките, и др..масовки..

Отговори
6 0
Тариката

Тариката

09.11.2021 | 13:08

Извикайте и на разпит Ваня Топалова-Иванова социален работник

Отговори
6 0
Физиономиите

Физиономиите

09.11.2021 | 12:30

на множеството в тази в другите публикувани днес в Марица статии по повода, е показателна извадка за дегенерацията на останалото в държавата население,с пренебрежимо малко изключения. Ако Лъфкрафт беше жив днес, определено би почерпил вдъхновение от тук за творбата си Сянка над Инсмут.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?