4020

Приятел на Тротинетката: На MTV наградите играят на "господарка и роб", само в България е шок

Сценарият "Господарка и роб", който снимахме в пловдивския мол с Емили, Куката, Чеченеца и момчето Денислав, е много популярен в Америка. Само в България не е толкова популярно и е шокиращо. Дори на наградите на MTV има разказване с каишка. Певицата Риана излезе така на едни от наградите преди време, може да видите. Това каза в съдебната зала Тихомир Рангелов, приятел на Емили, бивш участник във "Фермата", бивш културист, понастоящем диетолог и инфлуенсър, който бе разпитан като свидетел по делото, предаде репортер на "Марица". 

Той разказа, че имало предварителна уговорка с Тошо Куката и Чеченеца да се прави общ клип, но с Емили "не знаели и копче" за това какъв точно ще е сценария. 

"Посрещнаха ме Стоян Карапанов и момчето Денислав. Младежът много ни се радваше. Направи си снимка с мен като фен. Много ни се радваше. Нямах никаква представа какво се е случило преди, как са го уговорили и т.н. Мислех, че е от компанията. За първи път го срещнах тогава. Седнахме на кафе, а Денислав ме разпитваше за тренировки. Поне 20 души се снима ха с нас в мола. Впоследствие разбрах какво точно ще се съдържа в клипа. Никой не подаде сигнал преди, по време на снимките и часове след това. Значи няма нищо нередно. Аз съм честен човек, най-много мразя лъжата. Те я използват постоянно, защото лесно, се влияе. Просто е много е добра", каза Рангелов. 

Той посочи, че момчето е изгаряло от желание да се снима и да стане известно. "Осем часа стояхме в мола и никой не ни каза нещо. Шокирах се като разбрах какво впоследствие се случи. Момчето се съгласи. Никой не може да бъде накаран насила да прави нещо", подчерта Тихомир. 

След тези обяснения, бившият участник във "Фермата" сподели, че с Емили Тротинетката се почувствали гузно от цялата ситуация в мола. На въпрос защо  не са си тръгнали щом са се почувствали по този начин, Тихонир отговори, че са били ангажирани много хора покрай този клип, както и хотел за преспиване в Пловдив. "За първи път срещнах тези хора тогава. След клипа Елизабет (приятелка на Тихомир и Емили), която снимаш, поздрави момчето, стиснал му ръката и му каза "Евалата, браво, не всеки би се съгласил на тази роля". После всички го поздравихме. И пак седнахме на кафе. Момчето Денислав и Стоян си тръгнаха първи, другите останахме до късно", разказа още Тихомир.

Към момента в съдебната зала тече разпит на свидетели по делото срещу Куката, Чеченеца, Емили Тротинетката и Стоян Карапанов.

Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 2 оценки
4/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
12 коментара
Баш пловдивчаншн

Баш пловдивчаншн

30.11.2023 | 20:04

Като държавата такива и медийните звезди к..... и п....... с една дума мърши

Отговори
1 0
Еврогейски ценности бе, даже ДБ дебила от Маричка, дето си цъка сама

Еврогейски ценности бе, даже ДБ дебила от Маричка, дето си цъка сама

29.11.2023 | 15:17

плюсчетата не ги разбира!

Отговори
0 0
Тези с

Тези с

29.11.2023 | 14:05

НАЙ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ БИХ ГИ ПРЕБИЛ ОТ БОЙ ,МОЖЕ И НАПРАВО ТАКА ДА ГИ НАРЕДЯ ,ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СА В ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА . НАПРАВО ДА ГИ ПУСНАТ НА НЯКОЯ ТЪЛПА ТЯ ЩЕ ЗНАЕ Кво да направи с тях.

Отговори
4 0
Ваня

Ваня

29.11.2023 | 13:17

Тези токсични индивиди да вземат да свършат нещо полезно, да работят не да паразитират наляво и надясно.

Отговори
4 0
Айше

Айше

29.11.2023 | 12:47

Таз тортинетка транс Ко е?Мои ли да бабани?

Отговори
2 0
Иванов

Иванов

29.11.2023 | 12:02

До този приятел на на тоя Дженифър,на запад в сащ Англия и всички северни страни тези извращения са нормални тука не са и трябва да се тълкуват от закона ни най сурово и ефективни и по дълги присъди

Отговори
4 0
rtyr

rtyr

29.11.2023 | 11:21

Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение!!!.----- https://tyny.to/shemoro

Отговори
0 3
ЗАЩО

ЗАЩО

29.11.2023 | 11:15

ТОВА ЖИВОТНО ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА...

Отговори
7 0
Критик

Критик

29.11.2023 | 11:06

То краварите са безмозъчни селяни , там може и да играят на каквото си искат .А тази Риана е правила шоу за мекотелите който я харесват . Там играят също на утрепах хората по улицата , пребий жената и децата . Идруги подобни игри като за американците .

Отговори
4 1
Стига бе

Стига бе

29.11.2023 | 10:56

Абе стига ни занимавайте само с простотии бе!

Отговори
11 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?