1939

При мощната акция в Карловско: Откриха издирван беглец 

Мощната полицейска акция в Карлово и региона приключи. Резултатите показват, че с глоби са изгорели десетки шофьори. Освен това е открит беглец от закона,  обявен за издирване с Европейска заповед за арест.  


Общо са проверени 312 лица, 240 МПС и по 9 частни адреси и търговски обекти. Сериозен е броят на административните санкции, които са наложени от служителите на карловското районно управление, жандармерията, НАП, РИОСВ, ДГС и ОДБХ. 


За нарушения на пътя  са съставени общо 62 фиша и 3 акта. Връчени са и 5 електронни фиша. С дрегер и драг чек са изпробвани 10  шофьори. С техническо средство са заснети 32 нарушения на пътя. Допълнително, по Закона за българските лични документи са издадени 7 акта, съставени са и 9 протокола по ЗМВР. 


Припомняме, че в хода на акцията са образувани досъдебно производство за незаконно притежание на боеприпаси срещу мъж от Христо Даново, бързо производство за притежание на напкотици срещу жител на Баня и предварителна проверка за притежание на акцизни стоки без бандерол срещу негова съгражданка. 


На друг адрес в същия град пък е  регистрирана незаконно съхранявана дървесина, за което е съставен акт за административно нарушение от служители на ДГС -Карлово. 


Други две проверки са започнати до приключване на акцията - за  притежание на нерегистриран мотоциклет и за открит друг мотор, обявен за издирване от властите във Великобритания. От инспекторите на ОДБХ са съставени 4 акта. 3 са констативните протоколи от НАП и един от РИОСВ.
 
 
 

 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

26.08.2022 | 17:49

ДА не стане като всяко ЧУДО затри ДНИ

Отговори
4 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

26.08.2022 | 17:48

БРАВО само да не бъде от ДЕН до ПЛАДНЕ

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?