46

Претрепаха шофьор в Пловдив заради салфетка с надпис "Пречите!"

Пловдивчанин бе нападнат и пребит от компания младежи, купонясващи в заведение. Причината за побоя се оказала странно паркиран мерцедес. 

Пострадалият се прибирал към вкъщи с колата си. Пристигнал до блока, в който живеел. Пред блока имало паркинг, който бил обособен между самия блок и алея, успоредна на булеварда. За да достигне до съответното място за паркиране, той трябвало да премине по улица, след което по алея доблизко заведение. 

Достигайки до края на улицата се опитал да завие надясно, но извършването на маневрата било затруднено от паркиран мерцедес. Част от предната част на автомобила била върху тротоара, а останалата му част – разположена на края на улицата. След като не успял да извърши маневрата, пловдивчанинът  излязъл от автомобила си и огледал разположението на другите коли. След това  написал на салфетка „Пречите“, приближил се до паркирания мерцедес и я поставил  под предната чистачка. 

Действията му обаче били забелязани от собственика на колата и приятелите му, които били седнали на близкото заведение. 
Те директно се насочили към пловдивчанина, за да се саморазправят с него. Без да са прочели какво пише на салфетката, започнали да го удрят по лицето и главата.  Мъжът опитал да отстъпи назад и да се отдръпне, но посрещал нови удари.  

През цялото време на побоя му задавали въпроса "Как реши да слагаш бележка на колата?". Накрая побойниците го оставили, а пострадалият успял да се отдалечи. Подал жалба в Първо районно, след това си изкарал медицинско и погнал младежите в съда. 

Магистратите им наложили солени глоби. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Стоичков

Стоичков

22.11.2022 | 17:52

И по зле ще става.За келешите на "демокрацията", на които мама и тате са им дали всичко на готово,но са пропуснали елементарното възпитание това е начин на поведение и отношение към обществото.

Отговори
11 1
Комплекси за малоценност

Комплекси за малоценност

22.11.2022 | 17:10

Ако ги нямаха, щяха да се извинят и да мръднат Мерцедеса, какво толкова. Всъщност собственикът може би нямаше да кара и Мерцедес, по правило стар, рядко по-скъп от Дачия.

Отговори
11 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?