46

Престъпниците треперят! Полицията влиза в 23 пловдивски села през ноември

Общо 23 села ще посетят униформени от пловдивската полиция през месец ноември. Графикът за откритите приемни стартира на 3 ноември в Дедево, Бойково, Лилково, Йоаким Груево, Куртово Конаре и Ново село. Седмица по-късно мобилните полицейски екипи ще бъдат в селата Кърнаре, Дъбене, Розино, Бегово и Старосел.

На 17 ноември в полицейския график влизат Дряново, Джурково, Здравец, Караджалово, Градина и Крушево. Последните открити приемни ще се проведат на 24 ноември в селата Голям чардак, Войводиново, Крислово, Златосел, Дрангово и Отец Кирилово.

В състава на мобилните екипи влизат инспектори от охранителна,  криминална и икономическа полиция. Те ще провеждат планирани срещи с кметовете и жителите на малките и отдалечени населени места в Пловдивска област, в които няма постоянно полицейско присъствие. Организацията с изнесените приемни има за цел да повиши ефективността от борбата срещу битовата престъпност, както и да осигури опазването на обществения ред. Същевременно хората имат възможност да сигнализират за нарушения. 

 Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?