Следвайте ни

Престъпление и наказание: 3000 лв. глоба отнесе пловдивски дрифтър, взеха му и книжката

viber icon

Дрифтър от града под тепетата ще трябва да заплати глоба в размер на 3000 лв. Това решиха магистратите от Районния съд в Пловдив в края на миналата седмица. Освен това, любителят на адреналина остава без книжка за 12 месеца. 

Дрифтърът бил хванат в крачка на 8 юни миналата година. Към 23 часа полицаи, извършващи обход с патрулката, забелязали кола, която въртяла гуми и вдигала пушилка. 

Униформените тръгнали след шофьора и го спрели за проверка. Написали му акт, той се запознал със съдържанието му и го подписал без възражения. Впоследствие обаче дрифтърът го атакувал в съда. Твърди, че при десен завой не е съобразил скоростта си с  атмосферните условия и при преминаване през една от локвите колата му леко занесла леко.

В крайна сметка магистратите потвърдили глобата, а решението им може да бъде обжалвано в двуседмичен срок пред Административния съд в Пловдив. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

браво

браво

08.02.2021 | 16:00

малко му е

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?