49
Следвайте ни

Преследване между шофьори в Пловдив: Отвори стъклото, бе, чумо!

viber icon

Шофьор от Пловдив преследва половин час дама зад волана след засичане на пътя. Няколко пъти я обидил и опитал да я принуди да спре с различни опасни маневри. 

Грозните сцени се разиграли по обяд по ул. "Найчо Цанов", като преследването започнало от кръстовището на Сточна гара до пресечката с бул. "Менделеев".  Причината - неволно засичане от шофьорката. Това разгневило мъжа, който бил седнал зад волана на "Фолксваген". Ядосан, той тръгнал след нея с колата. 

На няколко пъти я изпреварвал и препречвал пътя ѝ, за да я накара да спре и да се саморазправя. Свалил стъклото на возилото си и крещял "Отвори стъклото, бе, чумо!". Пловдивчанката се стъписала и не знаела как да реагира. Опитала да се измъкне, но неуспешно. Агресивният шофьор продължил опасната игра. Жената спряла след поредното препречване. Джигитът продължавал с обидите, а тя набрала тел. 112. Това го принудило да се оттегли с мръсна газ. На грозните сцени обаче станали свидетели мнозина. 

След подадения сигнал полицията започнала да издирва вбесения шофьор. Няколко часа по-късно той вече бил в районното за разпит, а след това изправен пред съда. Там се разкаял за постъпката си, а магистратите му определили наказание - глоба в размер на 150 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Тото

Тото

30.09.2021 | 08:03

Въпрос на възпитание и етика од двете страни,но това да преследваш хора за нищо е много лошо, иначе в този град всеки си прави каквото иска отнема предимство псува преследва,май всичко зависи от хората ,нали така ?Доброта търпение и толерантност трябва.

Отговори
3 1
пешеходец

пешеходец

29.09.2021 | 15:22

Пък на мен ми се случи точно обратното, една неделя пресичам кръстовището на Ал. Стамболийски и Коматевско шосе, пред Старческия дом, там има умен светофар и от Стамболийски могат да правят позволен десен завой, когато за мен пешеходец е червено, когато стане зелено за мен, те пак правят, но аз съм с предимство, аз избързах и трагнах един вид на жълто, една завива, значи и за нея е жълто и ми бибка зад гърба аз на средата на Коматевския , преди банкета, аз и махам за здрасти, а оная ми сочи среден пръст, при което и аз й показах, но с много поздрави на майка й, а и е нарекох древна професионалистка! Мръсни хорица и двамата сме в издънка, но все пак аз бях пръв, но тая мърша тя да мине на жълто, да не те пусне, да бърза в неделя, нямаше други и за капак ти сочи среден пръст!

Отговори
9 1
1234

1234

29.09.2021 | 15:50

За съжаление оттук нататък ще гледаме всякакви изпълнения, много са изнервени хората, а някои жени са станали по-агресивни от мъжете. А тези задръствания, прелезите допълнително дразнят хората!

Отговори
6 0
Точиларя

Точиларя

29.09.2021 | 16:50

Няма значение дали си пръв или не. Пешеходците са в неравностойно положение и застрашени на шосето, следователно е трябвало просто да намали и даде предимство. Всеки бърза, свири, вдига пръсти... очовечете се бе хора.

Отговори
10 0
1234

1234

29.09.2021 | 14:50

Ех, как обичам такива “МЪЖЕ” ! Предполагам се е почувствал много голям като е обиждал жена! Мен всеки ден ме засича някой, всяка ситуация трябва да се приема спокойно…и да се нервиш нищо няма да промениш. А такива “ мъжкари” в къщи пред жените си са пълни мишоци и избиват комплексите и яда си пред чуждите! И тя не е права да засича, но на път всичко се случва, затова се пази дистанция и се кара с нормална скорост.

Отговори
17 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?