46
Следвайте ни

Предлагат яке менте за 700 лв. в мола в "Изгрев", продавачката с белезници

viber icon

Продавачка в магазин в т.нар. мол в "Изгрев" изгоря за продажба на стоки менте, научи "Марица". След акция на полицията там е открита стока за над 30 бона, имитираща световноизвестни марки. Жената е арестувана, а вчера се сдоби с присъда от Районния съд в Пловдив. 

Полицейската проверка в магазина е осъществена малко след отварянето му. Униформените се натъкнали на купища фалшиви анцузи, дънки, шорти, суитчъри, якета, фланели, закичени с имената на "Armani", "Nike", "Givenchy", "Gucci", "Dolce & Gabbana", "Moncler" и други на обща стойност 32 535 лв. Сред най-скъпите артикули се нарежда яке с цена 685 лв., което било с етикет на "Moncler", както и дънки за 450 лв.  на чифт на "Dsquared2". 

Продавачката била задържана, а вчера е получила своята присъда. Защитата ѝ е постигнала споразумение с прокуратурата за условна присъда от 6 месеца с три години изпитателен срок, както и за глоба в размер на 1000 лв. Стоката пък, която досега се е съхранявала, ще бъде унищожена. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?