49

Предколеден полицейски щурм: Униформени влизат в 23 пловдивски села

Посещенията на мобилни полицейски екипи по малките населени места в Пловдивско продължават и през декември. Графикът на планираните срещи през следващия месец включва общо 23 села в областта. Мобилните екипи ще влязат първо в селата Цар Калоян, Руен, Гълъбово, Златитрап, Брестовица и Скобелево. Това ще се случи на 1 декември. Шест дни по-късно, на 7 декември, униформените ще бъдат в Ахматово, Богданица, Патриарх Евтимово, Виница, Татарево и Поройна. 

На 14 декември мобилните полицейски екипи ще посетят селата Бегунци, Климент, Певците, Красново и Песнопой. Последните срещи ще бъдат малко преди коледните празници - на 21 декември.  Тогава ще има екипи в Маноле, Ясно поле, Манолско Конаре, Тюркмен, Сърнегор и Борец.

Припомняме, че в състава на мобилните екипи влизат инспектори от охранителна,  криминална и икономическа полиция. Те провеждат планирани срещи с кметовете и жителите на малките и отдалечени населени места в Пловдивска област, в които няма постоянно полицейско присъствие.

Организацията с изнесените приемни има за цел да повиши ефективността от борбата срещу битовата престъпност, както и да осигури опазването на обществения ред. Същевременно хората имат възможност да сигнализират за нарушения. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Затвор за Качала

Затвор за Качала

27.11.2022 | 15:14

За нищо не стават тея лайнари

Отговори
1 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?