1553

Преди делото срещу близнаците: Цалапица вдига протест пред прокуратурата в Пловдив

Близки и приятели на зверски убития Митко от Цалапица се вдигат на протест пред сградата на прокуратурата в Пловдив. Недоволството си развитието по случая те ще изразят във вторник от 10 часа. Те ще настояват близнаците Валентин и Борислав Динкови да отговарят за съучастие в убийство, а не за лично укривателство, каквото обвинение им е повдигнато.

"Участниците в убийството на Димитър Малинов имат противоречиви показания! Искаме качествени разпити от криминолози и психолози! Няма да спрем да търсим справедливост за Митко. Всички участници в убийството с доживотни присъди - това е единственото, за което ще се борим! Аз съм Митко и няма да мълча! Нито един повече!", написа в социалните мрежи майката на убития Митко - Атанаска Бакалова. 

В същия ден, от 13.35 часа, в Районния съд ще стартира отначало делото среюу близнаците. Връщането във фаза на разпоредително заседание се наложи, след като съдията Боян Кюртов се оттегли. Сега процесът ще се гледа от съдия Спасимир Здравчев. Очаква се като свидетел да бъде разпитан обвинения за убийството в Цалапица Рангел Бизюрев. 

В 16 часа днес пък близките на Митко се събират на протест в центъра на селото. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
eryre

eryre

24.03.2024 | 14:22

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим :--- https://tyny.to/seman

Отговори
0 1
АРЕ СПРИ СЕ ВЕ

АРЕ СПРИ СЕ ВЕ

25.03.2024 | 04:05

ПЕДАЛ....!!!

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?