1553

Пребитото бебе в Пловдив осиновено, жестокостта е нечувана

Осиновено се оказва момиченцето на година и 9 месеца, за чийто живот се борят в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. "Марица" съобщи първи за трагедията.

Бебето не е отглеждано от приемна майка, както споменаха първоначално разследващи, а е било осиновено миналата година, научи "24 часа".  

Според завеждащия детска хирургия проф. Пенка Стефанова детето е в много тежко състояние.

"Не сме получавали абсолютно никакви сигнали за проблеми при отглеждането на това дете, разговаряхме днес със съседи, казват, майката се е грижила за него много добре“, обясни за „24 часа“ шефката на дирекция „Социално подпомагане“ в Пловдив Надя Танева. Рутинните проверки на социалните, които се правят след всяко осиновяване, също не  засекли нищо тревожно. Данните били, че момиченцето расте в здравословна среда. 

Медиците са подали сигнал по случая до органите на реда, а те все още не са излезли с официална информация. "Твърде лични са нещата. Жестоко е", казаха от прокуратурата пред "24 часа".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Веднага да бъде осъдена

Веднага да бъде осъдена

27.09.2022 | 01:04

Как е възможно такова варварство веднага да отнемат детето

Отговори
3 1
Гери Йорданова

Гери Йорданова

26.09.2022 | 20:29

Как може да се отнасяш жестоко с бебе на годинка и девет месеца ? Защо го е осиновила , като бяма да се грижи за.него ? Какво й е.криво детето ? Що за.бвзотговорност ? Как така нито една служба не е констатирала нервдности , а сега , изведнъж такава жестокост , която може да отнеме живота на бебето ! Много ми е странно ! Много №

Отговори
23 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?