49

Потресена пловдивчанка: Насочиха пистолет срещу мен с цел кражба! 

Младежи изкараха ангелите на пловдивчанка, решила да си на пазарува от голям магазин в "Тракия", до SPS. Екшънът се разиграл минути преди 13 часа днес на входа на търговския обект, пише тя в социалните мрежи. 

"На самия вход беше насочен газов пистолет срещу с цел кражба. Искам да отбележа че от страна на охраната в магазина не бяха взети никакви мерки срещу тези въоръжени деца. Докъде стигнахме, 10-12 годишни да се разхождат с пистолети в якетата!  Дълбоко съм възмутена и изплашена. Отговорът на охраната беше: "Ами госпожо,  нищо не можем да направим! Те са деца!".  Пистолетът бил играчка! Мойте уважения господа, но мога  да различа истински газов пистолет!

За Бога, там се разхождат семейства с малки деца!!!", пише изплашената жена, за да предупреди другите клиенти да внимават. 
 
 
 

Оцени новината

Оцени новината
4.7/5 от 3 оценки
4.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Зъпъртък

Зъпъртък

12.02.2023 | 17:07

Ако бяхме у любимите ФАЩ на третата секунда ще те ликвидирам Моли се още куманистите да управляват и пищолите да не се продават като доматите А колкото за ликвидирането на такива Запъртъци като теб винаги има и едно тапишниче незаконно което най малкото да ви плаши като тая фльорца западнала

Отговори
1 7
Каква охрана?

Каква охрана?

12.02.2023 | 16:23

Охраната е обикновено от пенсионери. Каквито заплатите - такива и охранителите. Такива са по всички търговски вериги.... Това сме "искали" - това ни наложиха. Така казва един бивш кмет - престъпник.

Отговори
9 3
Говедар

Говедар

12.02.2023 | 16:07

За съжаление няма да имаме шанс да станем нормална европейска държава. Бавно и сигурно се утвърждава американския модел на висока престъпност и корумпирана полиция. А политиците са като прислужници на големия презокеански брат.

Отговори
10 3
Западняк

Западняк

12.02.2023 | 15:58

нали едно време гласува за СДС-то сега България да е като в САЩ, к'во рИве?

Отговори
8 7

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?