71

Потрес в Асеновград: Барман и бензинджия изрисуваха училище с фалоси

Барман и служител на бензиностанция се изложиха и си навлякоха голяма беля, след като изрисуваха фасада на училище в Асеновград с мъжки полови органи. Двамата младежи са успели да сключат споразумение с прокуратурата за наказание. 

Асеновградчаните, които са съответно на 21 и 23 години, се признали за виновни. От публикуваното споразумение става ясно, че двамата заедно грабнали флакони със спрей и нашарили югозападната фасада на учебната сграда на ПГ „Цар Иван Асен II“. Изрисували мъжки полови органи, след което си тръгнали. Камери, обаче, запечатали вандалщината и двамата младежи били установени. 

Те са сключили споразумение за пробация в рамките на седем месеца, включваща задължителна регистрация с подписване два пъти седмично, както и периодични срещи с пробационен служител. Наложено им е и наказание обществено порицание.

Щетите по югозападната фасада на гимназията са за близо 3000 лв.  

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
rtyrty

rtyrty

21.02.2024 | 22:27

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим----- https://da.gd/menx

Отговори
0 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?