46

Потрес! Пиян се просна пред кафене в "Тракия", посегна на полицаи

Мъж в неадекватно състояние стресира пловдивчани в "Тракия". Грозните сцени се разиграли в четвъртък вечерта на бул. "Освобождение" пред очите на десетки. Така се бил напил, че не можел да се държи на краката си. В резултат на замайването паднал и се търкалял в близост до заведението. 

Минувачи подали сигнал на тел. 112 за човек в неадекватно състояние, лежащ на земята. На място се отзовал патрул на Пето районно. те направили опит да комуникират с него и да установят самоличността му, но неуспешно. Пияният реагирал много остро и започнал да псува, обижда и заплашва полицаите. Освен това махал с ръце, за да ги удари. 

Наложило се униформените да го отведат в районното. След като изтрезнял, мъжът казал, че въобще не помни какво се е случило. Пред магистратите в съда заявил същото. Те счели това за защитна версия. Постановили да бъде глобен със 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ей такова

Ей такова

29.05.2023 | 01:15

Лайййно вчера на бул хаджи димитър имаше живее там даже. И аз си имах разправии с него но узяде два шамара вместо да му търпя обидите

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?