71

Посред бял ден в Пловдив: Пиян нападна майка и дъщеря, опита да ги удари

Пиян пловдивчанин нападна майка и дъщеря пред хранителен магазин. Екшънът станал посред бял ден. Двете дами били пресрещнати от почерпения. Виждайки ги, той се насочил към тях, като започнал да заплашва и обижда първо майката. Замахнал с ръка към нея да я удари, но тя се отдръпнала назад и по този начин опитът му останал безуспешен.

Дъщерята моментално се намесила, като потърсила сметка за поведението му. Той от своя страна направил опит да удари и нея, но и дъщерята успяла да избегне ръката му.

Пияният продължил да се заканва и да обижда. Уплашените жени позвънили на тел. 112 и подали сигнал лучилото се. На място пристигнали полицейски служители, които задържали пловдивчанина.

Бил изправен пред съда по бързата процедура. Признал за случилото и изразил съжаление. Магистратите го наказали с глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 


Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 5 оценки
4.2/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Анна Керенч

Анна Керенч

07.01.2024 | 17:10

Искам да споделя подобна случка пред Кауфланд в Кичука , Пловдив. Помолихме охраната да ни помогне. Пред този Кауфланд в Кичука е някакъв ужас. Със сигурност веригата вина няма , но управителят на магазина е замесен. Паркинга е препълнен денонощно , но не само от купувачи. Явно нещо ссе случва там. Какво? То и персонала на този магазин за нищо не става. Нека главния офис обърне внимание. Аз живея в квартала и пазарувам тук , но такъв ужас като пред този магазин никога не е било. Пред другите вериги не е така. Явно този управител е много добър. Аз съм пенсионирана учителка и съм възмутена.

Отговори
0 0
стар пиян беззъб седесар

стар пиян беззъб седесар

06.01.2024 | 14:02

тука сме Синя крепост!

Отговори
0 2
Дам

Дам

06.01.2024 | 11:22

Такива като тоя направо да ги затварят и да не ги пускат!

Отговори
9 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?