71

Полицията закопча млада дилърка и ученици с дрога

Над 75 грама амафетамин иззеха карловски полицаи при спецакция миналата седмица. Наркотикът е открит на адреса на криминално проявена и осъждана млада жена, която е задържана като заподозряна за разпространението му. По същото време друг дилър, но на марихуана, попаднал в ареста на Трето РУ в Пловдив.

Младежът бил заловен от криминалистите да носи в себе си от сухата зелена листна маса, а при претърсване в дома му са иззети още количества, електронна везна и други веществени доказателства. Експертна справка показала, че общото тегло на конфискуваното високорисково вещество е почти 165 грама.

Срещу двамата са започнати бързи производства, а материалите са докладвани в Окръжната прокуратура. Междувременно за притежание на наркотици в полицията попаднали двама непълнолетни тийнейджъри. Три пакетчета с амфетамин и остатъци от три цигари с марихуана открили служители от Второ РУ в жилището на единия, а от адреса на другия колегите им от Трето РУ иззели синтетичен канабиноид. По случаите са образувани досъдебни производства под наблюдение на районната прокуратура. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?