49

Полицията влиза в 12 пловдивски села през март

Служители на пловдивската полиция ще посетят 12 села за изнесени приемни през март. Посещенията стартират на шестия ден от месеца в населените места Бяла река, Езерово и Воден. На 13 март полицаите ще бъдат в селата Драгомир, Любен и Ясно поле, а на 20-ти - в Кръстевич, Отец Паисиево и Бегово. Последните изнесени приемни за месеца ще бъдат на 27-и в населените места Зелениково, Чехларе и Свежен. 

В състава на мобилните екипи влизат инспектори от Охранителна, Криминална и Икономическа полиция. Те провеждат планирани срещи с кметовете и жителите на малките и отдалечени населени места в Пловдивска област, в които няма постоянно полицейско присъствие. Организацията с изнесените приемни има за цел да повиши ефективността от борбата срещу битовата престъпност, както и да осигури опазването на обществения ред. Същевременно хората имат възможност да сигнализират за нарушения.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
utyuyt

utyuyt

01.03.2024 | 21:00

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт.! Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:--- https://shout.to/keto

Отговори
0 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?