46

Полицията в Пловдив извади нова техника за джигити, няма измъкване

Пловдивската полиция вече разполага с нова техника за измерване на скоростта на шофьорите. Това обяви на брифинг директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Димитър Балев. Към момента новите триноги са две и са последен писък на модата. Измерват скорост и в двете посоки на всички коли, които попадат в обхвата й, освен това работят отлично и на тъмно, подчерта Балев. Той анонсира, че се очаква в полицията да пристигнат още няколко от модерните триноги, с което да се намали значително пътния травматизъм. 

"Тези нови станции ще бъдат натоварени максимално, ще се сменят местата им, за да имаме наистина добри резултати. Много важно за нас е освен превантивната дейност, при тези нарушения да има бързо производства", каза директорът на пловдивската полиция. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ГОЧО

ГОЧО

23.05.2022 | 15:11

ПОЛИЦИЯТА В ПЛОВДИВ И ОБЩИНАТА ДА МАХНАТ ЗНАЦИТЕ ОГРАНИЧАВАЩИ СКОРОСТТА НА 30 КМ/Ч В РЕМОНТИРАНИЯ УЧАСТЪК НА КУКЛЕНСКО ШОСЕ.ПЪК ПОСЛЕ,КАТО СЕ НАЛАГА ДА ГИ ПОСТАВЯТ ПАК.ПЪК НЕКА СЕ ПЕРЧАТ С ТЕХНИКАТА СИ,НЯМА ЛОШО!!!

Отговори
4 0
Paula Fox

Paula Fox

23.05.2022 | 14:42

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
0 1
Георги

Георги

23.05.2022 | 14:29

Влезте и в кварталите да измервате скорост, зад мол пловдив по тези прави улици се кара толкова бясно, но никой не го забелязва и се паркира на тротоарите, но колегите Ви от второ райно като им се обадим паркирал автомобил на тротора, те отговарят дайте ни телефона, за да им се обадим да махнат колата, но те знаят че на тротоара спират само коли на стойност над 100 000 хиляди лева и не идват, защото ги е страх!

Отговори
6 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?