49
Следвайте ни

Полицията с нов щурм в пловдивските села

viber icon

Пловдивската полиция продължава да бори престъпността в малките населени места. През целия месец октомври екипи от униформени ще осъществяват срещи по график в общо 48 села. 

В мобилните екипи влизат служители от отделите "Охранителна полиция", "Криминална полиция" и "Икономическа полиция". Срещите започват от утре, като първи в списъка са селата Марково, Първенец, Храбрино, Брестник, Брани поле и Белащица. В четвъртък полицаите ще са в Червен, Долнослав, Тополово, Катуница, Караджово и Болярци.

На 12 октомври срещите с ,местната власт и жителите продължават в Мраченик, Куртово, Дъбене, Войнягово, Певците и Столетово, а на 14 октомври - в Златитрап, Брестовица, Скобелево, Йоаким Груево, Куртово Конаре и Устина.

До края на месеца мобилните екипи ще посетят още Мало Крушево, Кръстевич, Беловица, Ръжево Конаре, Дълго поле, Житница, Виница, Татарево, Дълбок извор, Караджалово, Бяла река, Православен, Чехларе, Дрангово, Златосел, Върбен, Стрелци и Пъдарско. Последни по график ще са срещите в Рогош, Трилистник, Скутаре, Малък чардак, Голям чардак и Любен.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?