46

Полицията с драконовски мерки за сигурност за мача на стадион "Локомотив" в Пловдив

Полицията предприема крути мерки за охрана на обществения ред във връзка с днешната футболна среща между отборите на ПФК „Локомотив“ и ЦСКА-София в Пловдив.  Преди, по време и след приключване на двубоя, който ще се проведе от 17.15 часа днес на стадион „Локомотив“, служителите на реда ще се грижат за пътната безопасност и недопускане на противообществени прояви на територията на целия град.  

Създадена е необходимата организация от сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора да бъдат съпроводени от полицейски екипи при пристигане и напускане на спортното съоръжение. В тази връзка е възможно частично или пълно спиране на движението по някои от улиците в района.  

За да се избегне струпване на желаещи да гледат мача, входовете на стадиона ще бъдат отворени от 15.30 часа. На изградените КПП-та униформените ще проверяват стриктно и няма да допускат запалянковци под въздействието на алкохол или наркотици, с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни  без пълнолетен придружител. При установяване на забранени предмети и вещи, притежателите им ще бъдат отвеждани и задържани в полицейския арест. Всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, катеорични са от полицията в града под тепетата. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?