Следвайте ни

Полицията разби нелегален цех за тютюн, арести за баща и син

viber icon

Пловдивската полиция отново удари цигарената мафия. Този път служители на Шесто районно в Пловдив разбиха нелегален цех за тютюн в индустриалната зона на Асеновград.

Там полицаите се натъкнали на 200 кг безакцизен тютюн. Задържани са баща и син - на възраст 51 и 21 години. Двамата живеят в кв. Столипиново и са добре познати с криминалните си прояви по линия безакцизни стоки.

За да се опитат да прикрият незаконните си действия, този път мъжете наели малък склад в индустриалната зона на Асеновград, където ситуирали и организирали своето производство. Полицейските служители обаче влезли в дирите им, а при претърсването на адреса в Асеновград са открити машина за рязане и различни приспособления, свързани с незаконното производство.

Започнато е досъдебно производство, водено по указания на компетентната прокуратура.

Пак в Асеновград служители на "Икономическа полиция" извършили проверка в пристройка към частен имот в кв. Горни Воден, където открили 76 литра безакцизен алкохол. Ползващият имота - 64-годишен местен мъж, е задържан, а по случая е започната проверка. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?