Следвайте ни

Полицията проговори за трагедията в Капана: Арестуван е украинец

viber icon

Пловдивската полиция  проговори за фаталния екшън в Капана от тази нощ, за който "Марица" съобщи първа. 

По случая са образувани две до съдебни ппроизводства - за настъпила смърт без данни за насилие и за причините телесна повреда по хулигански подбуди.

Към 3.10 ч. е получен сигнал на 112 за конфликт пред заведение в Капана. Патрул на 4 РУ установил, че двама клиенти, са се скарали с двама частни охранители. Единият от клиентите ударил единия от охранителите. През това време на другия служител на фирмата му прилошало и бил извикан екип на ЦСМП. В линейката 42-годишният мъж починал. Извършен е оглед и от съдебен лекар. 

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 127 от нк. В 4 РУ е задържан  22-годишен участник, срещу когото е образувано дп по чл. 131, ал.1, т  12.

22-годишен украинец Евген Б. е арестуван във връзка с инцидента. Пред заведение той е ударил 31-годишният гард Ивайло Д.

 Украинецът е бил с друг чужденец, свой приятел, който е привлечен като свидетел. Двамата чужденци нямат общо със смъртта на 42-годишния охранител, който е бил на мястото на инцидента, но не е участвал в разправията.

  Нещастно стечение не обстоятелствата - инфаркт или инсулт, са свлекли мъжа на земята, а малко по-късно в линейката е починал.

Очаквайте подробности!

 

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер във вестниците „Пловдивски новини” и „Стандарт“. В „Марица” е редактор и ръководител на екип „Общество”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?