Следвайте ни

Полицията погна нощните заведения по Главната в Пловдив

viber icon

Пловдивската полиция започна проверки дали питейните заведения, разположени на територията на Главната улица, особено в зоната на "Капана", спазват обществения ред. В късните часове снощи са проверени над 20 обекта. Контролът от органите на реда е имал за цел да установи дали заведенията, които имат разрешително да работят след 22.00 часа, спазват изискванията по Закона за защита от шума в околната среда. 

Установени са 8 нарушения. Без документи за удължено работно време са били 4 от проверените обекти, а две от питейните заведения не са  представили документи за работа. В хода на съвместна дейност служители на Специализирани полицейски сили и районните полицейски управления са проверили и 91 лица - посетители на нощни заведения и преминаващи през пешеходната зона. 

Контролът за спазването на изискванията, заложени в Закона за защита от шума и спазването на работното време от нощните заведения ще продължи през целия летен сезон, предупреждават от пловдивската полиция. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?