Следвайте ни

Полицията подхвана просяците и жонгльорите в Пловдив

viber icon

Пловдивската полиция засилва контрола по отношение на просията по главните улици и булеварди  в града. В обсега на проверките попадат и жонгльорите, които подмятат топки по възловите кръстовища пред смаяните погледи на шофьорите. 

Служителите на сектор „Охранителна полиция“ във всяко едно районно управление ежедневно ще следят за нарушители и ще санкционират. 

Служители на Четвърто районно вече са съставили 8 акта за извършване на просия. Санкционирани са и мобилни просяци, които вървят и молят гражданите за стотинки. 

За престой на платното за движение  са  съставени 5 фиша. При констатиране на случаи на системност ще се извършват предварителни проверки, с оглед последващо образуване на досъдебно производство.  

По Главната улица и подлезите контролът ще се  осъществява със съдействието на Общинска полиция. Призовават се гражданите да сезират органите на реда, ако забележат просяци или жонгльори на пътя. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ТОТЮ

ТОТЮ

09.02.2021 | 17:01

БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА!!! ТЕЗИ НАРУШИТЕЛИ ЩЪКАТ МЕЖДУ КОЛИТЕ ЧАКАЩИ ЗЕЛЕН СИГНАЛ И СА ОПАСНОСТ ЗА ДВИЖЕНИЕТО.НЯМАТ РАБОТА ТАМ!!!!

Отговори
6 0
Цървули

Цървули

09.02.2021 | 14:31

Намерили с кой да се заяждат. Оправиха цялата държава, та с 10 просяка се заели. Предлагам повишаване на заплатката

Отговори
5 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?