49

Полицията награди треньора по кикбокс, извършил граждански арест в Пловдив

На специална церемония пловдивската полиция награди треньорът по кикбокс Димитър Желязков и тримата негови възпитаници , който извършиха граждански арест в центъра на града. Лично директорът на ОДМВР-Пловдив старши комисар Васил Костадинов връчи на Желязков плакет на дирекцията, а на всички - грамота за проявената смелост и извършената доблестна постъпка. 

"Чрез това искам да изразя моето лично уважение и това на институцията, която представлявам, към постъпката на Желязков. Надявам се това да е добрият пример", посочи Костадинов, награждавайки смелият треньор по кикбокс.

Както първа "Марица" писа, Желязков, в компания с още четирима от школата, извърши граждански арест на ул. "Гладстон" на рецидивист, който малко преди това ограбил с нож един от възпитаниците му - 15-годишно момче. Обирджията взел парите на тийейджъра и се качил на автобус. С автомобил Желязков и компания проследили рейса до слизането на рецидивиста, който е съден над 20 пъти. След като го заловили, веднага извикали полиция. 


Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?