3906

Полиция ще окупира "Тракия" за мача между Локо Пд и ЦСКА

Пловдивската полиция е предприела крути мерки заради двубоя между пловдивския ПФК „Локомотив“ и столичния ПФК "ЦСКА". Мачът започва от 20.30 часа тази вечер на стадион "Локомотив".

За цялостното обезпечаване на обществения ред на територията на града са ангажирани екипи от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и придадени сили от Жандармерията. Съобразно законовите им правомощия служителите ще реагират на всеки сигнал за нарушение или противообществена проява, ще следят и за недопускане на пътни произшествия.  

На изградените КПП-та на входовете на спортното съоръжение всички посетители ще преминат през щателна полицейска проверка. Униформените няма да допускат лица без документ за самоличност, под въздействието на алкохол или наркотици, с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител. При установяване на забранени предмети и вещи, хулиганите ще бъдат отвеждани и задържани в полицейския арест. Всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.


При необходимост временно ще бъде спирано движенето на пътни превозни средства по отсечки от ул. "Лев Толстой", по ул. "Проф. Цветан Лазаров" и ул. "Димитър Ризов". 

Взети са мерки за съпровод и осигуряване на паркинг на ул. „Димитър Ризов“ за автомобилите на привържениците на гостуващия отбор, които ще бъдат посрещнати на сборен пункт на паркинг за разклона за с. Войводиново и ще преминат по  път II-56 – бул. „Цариградско шосе“ – кръгово кръстовище на  п.в. „Скобелева майка“ – ул. „Ягодовско шосе“ – ул. „Цар Симеон“ – ул. „Недялка Шилева“ – бул. „Освобождение“ – ул. „Димитър Ризов“.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?