4232

Полицай стана герой на деня, помогна на човек на пътя

Служител на реда си спечели аплодисменти в социалните мрежи, след като бил забелязан да помага на човек в нужда край пътя. За примерната постъпка разказа шофьор.

"Шофирах за Пещера и след кръговото на Марица видях полицай, на когото видимо му беше свършило работното време. Беше се надвесил над човек, на когото му било станало лошо. В онзи момент човекът ме впечатли с добрината, която показа, а именно- видял е човек да лежи на земята, спрял е и му е помогнал. Докато минавах покрай полицая видях, че държи шише с вода, което даде на човека, за да пийне от нея. В същото време се обади на Бърза помощ, за да дойдат да му помогнат. Тази постъпка ми стопли сърцето заради добрината, която притежава този човек. Възхищавам се и смятам, че трябва да има повече такива хора", пише Йордан в социалните мрежи. 

"Не всички полицаи са корумпирани, има момчета и момичета полицаи приятни - разговарят приятелски с теб, спират те, проверяват книжка, държат се нормално", коментира друг. "Подобни постъпки не би трябвало да ни впечатляват, всеки човек би трябвало да помогне. Иначе респект към полицая!", пише трети. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 5 оценки
5/5 от 5 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?