71

Полицаят трафикант пак иска у дома

Очаква се да стане ясно и какви са показанията на помагачите на  Денислав Борисов - барман и готвач


23-годишният служител на реда Денислав Борисов, който бе заловен да шофира бус с нелегални мигранти на АМ "Тракия", обжалва мярката си за неотклонение. Преди няколко дни магистратите го оставиха в ареста, като основен мотив беше, че престъплението е извършено с униформа и в опит за измъкване със служебната карта.


Днес адв. Надежда Римпева ще направи втори опит да измъкне Денислав от ареста и да му издейства по-лека мярка,  а именно "домашен арест".


Последният път тя изтъкна, че задържаният иска случаят да приключи максимално бързо със споразумение за условна присъда. Това е първа подобна проява за Денислав. Освен това адв. Римпева изтъкна, че медийният шум към нейният клиент е огромен, а през същото време ежедневно биват залавяни трафиканти на мигранти, за които дори не се споменава или пък присъстват бегло в медиите.


Прокуратурата отново ще настоява за най-тежката мярка за неотклонение. Последният път представителят на държавното обвинение изтъкна, че има данни, че седмица преди залавянето му Денислав отново е бил в ролята на трафикант.


Очаква се да стане ясно и какви са показанията на заловените, след което освободени помагачи на полицая - барман и готвач. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Сербез

Сербез

12.01.2023 | 19:47

Тоа ще да е циганин само циганите вършат такива неща

Отговори
2 1
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

12.01.2023 | 11:17

ГРЕШАТ- ГРЕШАТ МЛАДИТЕ ! ГРЕШАТ ЗАЩОТО ВИДЯХА КАК КРАДЕ РОДНИЯ ДЕПУТАТ КАК КРАДЕ РОДНИЯ МАГИСТРАТ КАК КРАДЕ РОДНИЯ КМЕТ...И ОЩЕ И ОЩЕ И ЗАЩО ТОЙ ДА Е ОТ ДРУГИТЕ?!?!? ДА СГРЕШИЛ Е ! НАПРАВЕТЕ ТАКА ЧЕ ДА СЕ ПОПРАВИ НЕ ДА НАПРАВИ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ БАНКОВ ОБИР.... ИЛИ БРУТАЛНО УБИЙСТВО ЗА ПАРИ..... КАКВО НАПРАВИХТЕ НА ОНЕЗИ НАЧАЛНИЦИ НА МВР КОИТО ЗАКРИЛЯХА И ПРОДЪЛЖАВАТ НАРКОРАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ....А...?! КАКВО НАПРАВИХТЕ НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ НА ГОРАНОВ НА БОЙКО БОРИСОВ...ЦАЦАРОВ ОНИЯ КРАДЦИ ДИРЕКТОРИ НА БОЛНИЦИ...ГОЛЕМИТЕ ПРОФЕСОРИ ТУРИСТИ ПО БАИРИТЕ... ДА ДАДЕ СЕГА БОЙКО НА МОМЧЕТО ЕДНО КЮЛЧЕ И ТО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАБЪРКВА В КРИМИНАЛЕТА...

Отговори
7 4
БОЦЕ

БОЦЕ

12.01.2023 | 11:23

Мислиш ли, че ако му дам едно кюлче, ще стане почтен?

Отговори
4 2
Георги Георгиев

Георги Георгиев

12.01.2023 | 19:36

Не е така и Вие го знаете...

Отговори
0 0
Милостива

Милостива

12.01.2023 | 09:00

Пуснете го горкото момче, трябва да цепи дръвца на баба си и дядо си, да им купува кисело мляко и хляб и да заработва по нещо "отстрани", тъй де, инфлацията е огромна!

Отговори
32 1
Домошар

Домошар

12.01.2023 | 12:59

В къщи си е най-добре. Ама първо известно време в пандиза - да му е за урок.

Отговори
7 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?