3906

Полицаи нахлуха в магазин край Главната в Пловдив

Униформени нахлула в магазин за дрехи и обувки около Главната в Пловдив. Причината се оказаха ментета. Поредната операция за предотвратяване на престъпления по линия на интелектуалната собственост била проведена в събота, съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата.

В магазина служители от отдел „Икономическа полиция“ установили, че се продават стоки менте. Иззети са над 140 артикула, които били незаконно обозначени със знаци на запазени търговски марки. По случая вече е започнато досъдебно производство за престъпление, уведомена е Районната прокуратура.

 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 4 оценки
4/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Боже, Божке… Каква интелектуална собственост?

Боже, Божке… Каква интелектуална собственост?

12.02.2024 | 18:12

Хората се грижат за социално по-слабите. Всеки иска да се издокара с маркови дрехи и обувки, но не всеки може да си го позволи. Да не говорим пък за разни измислени дизайнери с безумни цени, дето никога няма да разбереш защо.

Отговори
3 2
ryrty

ryrty

12.02.2024 | 17:17

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим---=> https://da.gd/menalfa

Отговори
0 5
Абе Тони!

Абе Тони!

12.02.2024 | 16:16

Знаеш ли какво означава “около Главната”? Невежа журналистика.

Отговори
16 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?