46

Почерненият баща Тодор Бараков: Прикриването на "джигити-герои" като Маринашки води до нови черни забрадки!

Апелативната прокуратура подхвана безотговорните изпълнения на младия шофьор

Прикриването на "джигити-герои" като Петър Маринашки ще доведе до нови черни забрадки и погубени млади животи! Това пише в социалните мрежи бащата на Тошко Бараков, който загина при катастрофа до пловдивското село Кадиево преди повече от две години. Чрез пост Бараков информира, че Апелативната прокуратура е образувала досъдебно производство за хулигански действия и прояви срещу Маринашки. 

"По повод сигнала ми до КАТ-Пловдив, предоставящ данни за хулиганските прояви на Петър Маринашки, изразяващи се в шофиране с извадени два крака през прозореца на шофьорската врата и участия в среднощни скоростни гонки, беше образувана преписка в КАТ-Пловдив. След проведено разследване по нея, началникът на КАТ-Пловдив сезира служебно прокуратурата, като беше образувана прокурорска преписка в Районна прокуратура - Пловдив. Районна прокуратура - Пловдив и Окръжна прокуратура - Пловдив приеха, че шофирането с крака през прозореца не е хулиганска проява!  Срещу тези незаконосъобразни констатации подадох жалба до Апелативна прокуратура - Пловдив, която с Постановление от 07.11.2022 г., издадено по пр.пр.№ 2992 от 2022 г., отмени постановленията за отказ и образува досъдебно производство за хулигански действия и прояви", обяснява Тодор Бараков. 

По думите му разследването е възложено на полицията в Стамболийски, под ръководството и надзора на Районната прокуратура.
"Адмирирам действията на Апелативна прокуратура-Пловдив, която изложи обосновани и мотивирани правни аргументи, че подобни безобразия нарушават обществения ред и следва да бъдат преследвани от закона, а нарушителите - да си понесат отговорността за проявите! Силно се надявам полицията в Стамболийски този път да застане на мястото си и да изпълни добросъвестно задълженията си по разследването", завършва поста си Маринашки.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?