46
Следвайте ни

По Хичкок: Страх, мрак и ужас в пловдивски подлез

viber icon

Пълен мрак ужасява пловдивчани, на които им се налага да преминават през подлеза на Международния панаир. Пенсионерка се свърза с "Марица", за да изкаже възмущението си и своето притеснение. Тя сподели, че често й се налага да прекосява подлеза и то когато вече почти или напълно се е стъмнило. 

"Минах няколко пъти и ме побиват тръпки. Всеки момент очаквам да изскочи някой и да ме нападне, ограби и нещо подобно. Пълен мрак е. В минутата, в която преминавам, съм ужасена. Сега се стъмва по-рано и ми се налага да минавам още към 17 часа в неосветеното. Трябва да се направи нещо. Само да не е след дъжд качулка. Като пребият някой, като изнасилят някое момиче. Просто е ужас. Дори като си мисля ме побиват тръпки от ужас", споделя тя. 

Пловдивчанката допълва, че осветление там няма от много време и недоумява каква е причината. Споделя още, че понякога върви повече, за да стигне до пешеходна пътека, за да няма среща със зловещия подлез. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?