4232

Пловдивският пожарникар Иван Бончев стана сребърен медалист във Варна СНИМКИ

Огнеборецът Иван Бончев донесе спортна слава за Пловдивската пожарна и с победата си за пореден път доказа, че под тепетата служат едни от най- добре физически подготвените огнени мъже.

Морската ни столица Варна събра атлети от всички краища на Европа, които демонстрираха уникални физически постижения- от плуване в открити води, до спиращи дъха спринтове и изумителни вдигания. Състезанието, за което са нужни воля, мъжество и спортсменство, кара атлетите да преодоляват границите на своите възможности и вдъхновява младите хора. 42-годишният Иван Бончев е пожарникар от 19 години и е част от екипа на Първа районна служба "Пожарна безопасност и защота на населението" в града под тепетата. Въпреки тежките дежурства, той не пропуска нито един свободен миг, за да поддържа своята спортна форма.

 

С кросфит тренировки започва да се занимава активно от 3 години, когато става част от семейството MoveTeamBox. Иван смята, че енергията, която носим не трябва да се разпилява. Трябва да я концентрираме в свое умение или хоби и да го развиваме. Упоритостта, спортният хъс и постоянството могат да донесат удовлетворение на онези, които искат да надскочат физическите си граници и да дадат добър пример на подрастващите, особено във време, когато изкушенията на показност в социалните мрежи дебнат от всеки ъгъл.

снимки от РДПБЗН-Пловдив

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?