71

Пловдивската полиция попари с глоби 180 шофьори

Пловдивската полиция продължав да следи изкъсо шофьорите за издънки на пътя. Днес, само в рамките на 3 часа, униформени са извършили общо 450 проверки по линейния метод. Констатирани са 192 нарушения на Закона за движение по пътищата. Издадени са 32 акта, а глобите с фиш са 148. Повече от половината от тези административни санкции са наложени от автопатрулите при придвижването им в транспортните потоци.  

По време на акцията е заловен шофьор без книжка. Деветима  са засечени да разговарят по мобилен телефон по време на движение, без необходимото устройство. Други 73-ма не са се съобразили с пътните знаци и маркировка. Случаите на неизползван обезопасителен колан пък са 18. Технически неизправни са били 16 коли, а  2 – без задължителна застраховка „Гражданска отговорност“. В нарушения на правилата за движение са били и шестима пешеходци.

Сутрешната акция е осъществена с участие на екипи от всички районни управления, заедно със служители на КАТ и сектор „Специализирани полицейски сили“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

05.10.2022 | 21:38

Индустриалното земеделско финансиране е лично за всеки Аз съм маркетинг мениджър в международна финансова институция, специализирана в международни заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 1 000 000 евро при 2,5% годишно за вашите нужди, свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?