49

Пловдивската драма: Николай призна, че е удрял жена си, но отрече блудство

48-годишният Николай, който бе арестуван за упражнено домашно насилие срещу съпругата му Теменуга в Пловдив, остава в ареста. Това е решил малко по-рано днес Окръжният съд в града под тепетата. Той е обвинен за причиняване на лека телесна повреда, както и за извършване на блудствени действия с едно от децата им. 

Николай признал пред магистратите за упражненото домашно насилие, но твърдо отрекъл за извърпено блудство. Това каза пред "Марица" неговият защитник адв. Христо Калпакчиев. Той посочи, че след 2 месеца ще пусне ново искане за промяна на мярката за неотклонение в по-лека.

Теменуга станала жертва на насилие на 2 март. На следващия ден, след като изкарала медицинско, подала сигнал в полицията и се стигнало до задържане.  Жената работи като миячка в ресторант, за да изхранва децата си. Била пребита от съпруга си след смяната.


Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Боян

Боян

14.03.2024 | 21:31

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://mub.me/mens

Отговори
0 0
Първо помислих, че за дядо Николай Пловдивски става дума

Първо помислих, че за дядо Николай Пловдивски става дума

14.03.2024 | 19:19

После се оказа някакъв друг.

Отговори
1 0
ИЗРОД НЕ БАЩА

ИЗРОД НЕ БАЩА

14.03.2024 | 15:46

СЪД И ЗАТВОР.....

Отговори
2 1
ИЗРОД НЕ БАЩА

ИЗРОД НЕ БАЩА

14.03.2024 | 15:46

НЕ ПРИЗНАВА БЛУДСТВО ЗАЩОТО НЕ Е СНИМАН.....ПОЛИГРАФ И В ПАНДИЗА.....ТАМ ЗНАЯТ БАЙ САЛИ ГИ ЗНАЕ ТИЯ РАБОТИ ....ЩЕ МУ ПРИПОМНИ....

Отговори
2 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?