Следвайте ни

Пловдивчанка с мерцедес брои 4 бона за превишена скорост, остава и без книжка

viber icon

44-годишна пловдивчанка ще брои над 4 бона за глоби. Причината - 11 пъти библа засечена да кара с превишена скорост. 

Дамата зад волана изгърмяла при поредната акция на полицията в града под тепетата. Униформените заснели  „Мерцедес“ , надвишил максимално разрешената за участъка скорост. След като установили, че колата е управлявана от 44-годишна пловдивчанка, тя била призована в сектор "Пътна полиция", за да дава обяснения.

Така с едно явяване в сектора, на пловдивчанката са връчени още 2 акта и 9 електронни фиша – всички за извършени скоростни нарушения в рамките на година. Сумата, която ще трябва да заплати, възлиза на близо 4 200 лв. Освен това, дамата ще остане без книжка за срок от 6 месеца, а от талона и ще бъдат отнети 24 контролни точки.

Полицията напомня, че непрекъснато следи поведението на шофьори на пътя, които с действията и поведението си могат да застрашат живота на останалите участници в движението. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

bai ivan

bai ivan

20.04.2021 | 12:55

Милиционерите спат по цял ден в патрулките и снимат, не им се работи из града където всеки кара и паркира където му скимне, там трябва да се пише а на карловско пускат камерата при "хранилката" и яко спане. Вечерта отчитат че са "работи" яко снимали нарушители..

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?