Следвайте ни

Пловдивчанка отиде на плажна дискотека и се прости с най-скъпото си

viber icon

27-годишна жена от Пловдив  ще запомни лятната си почивка, но не с хубаво. Към 04.00 часа сутринта жената е вилняла в дискотека, разположена на плаж „Атлиман“ в Китен. Оставила телефона си на масата и се отдала на танци. По това време, обаче, някой свил телефона ѝ без да се усети. Подала сигнал в полицията за изчезнало мобилно устройство за 1200 лв. 

В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан наглия апаш  – това е 44 годишен плевенчанин, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия телефон. По случая е образувано бързо производство.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Крадеца

Крадеца

24.08.2020 | 17:39

По тъпо заглавие не мижахте ли да измислите? И това ли е най скъпото на една пияна кифла - телефона ? Ебача ще и купи друг !

Отговори
5 0
Защо

Защо

24.08.2020 | 16:41

Гореописалите са толкова възмутени?!?! Според тях излиза,че каквото и да се случи трябва да се пише за него, само ако е свързано с големите проблеми на държавата.Ами тогава да не бяха писали и за нахапаното от куче дете и още много други според тях лични проблеми!Личен проблем е ако се скараш с гаджето и други подобни, всичко останало е проблем и на държавата !!!

Отговори
2 0
дии

дии

24.08.2020 | 12:53

Боже колко завладяваща и драматична история, разкриваща наболелите проблеми на забързаното ни ежедневие. Авторът майсторски използва повествованието за да ни разкрие драмта на една обикновена трудова пловдивчанка която най-нагло и безочливо е обрана докато заслужено се забавлява на морския бряг. Журналистът смело е нагазил в проблема, още повече че това което се се случило, никога не се случва на територията на нашата татковина. Просто ние сме богопомазани и живеем на едно раско кътче, където няма други проблеми и кражбата на телефон е събитие от световна величина, което уважавания автор е успял да хване и анализира. Проблемите на държавата остават на заден план пред драмата на нещастното момиче което е загубило телефон за 1 200 лева. Но както отбелязва раследващият журналист, след много перипетии, престъпника е задържан и следва продължение. С интерес очакваме новите статии по този наболял проблем за държавата, като вярваме че автора ще ни разкрие в 2 -3 статии и другата страна - заслуженото наказание.

Отговори
8 1
Катя

Катя

24.08.2020 | 13:11

Прекрасен анализ. Адмирации!!!

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?