71

Пловдивчанин към полицай: Адвокатът ми ще те побърка!

Млад пловдивчанин прояви агресия към полицейски служител и си отвори големи неприятности. Грозните сцени се разиграли към 18 часа в понеделник на стълбищна площадка в блока, в който мъжът живее.

Униформен му поискал документ за самоличност за извършване на проверка, което отключило ярост от отсрещната страна. Пловдивчанинът отказал да изпълни молбата на полицая и започнал да се държи агресивно.  Крещял „Знаеш ли кой съм аз?“, „Адвокатът ми ще те побърка“, „Ти на работа ли си, ще те побъркам“ и "Нямаш право да ми искаш документи за самоличност“. След това изблъскал служителя на реда и тръгнал да се прибира в апартамента си. Тогава последвало задържане. 

Изправен пред магистратите, мъжът изразил съжаление за постъпката си. Съдът му наложил глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ДъБъ дебил

ДъБъ дебил

29.03.2023 | 16:35

Пак от нашите!

Отговори
2 0
Ваня

Ваня

29.03.2023 | 16:29

Наглост и деградация,липса на респект и уважение. Много по-сериозни наказания трябват.

Отговори
5 2
Стоичков

Стоичков

29.03.2023 | 15:04

Когато не знаеш какви са ти правата и задълженията се стига до такива ситуации. Кой "плаши" с адвокат,кой с някой "големец" и после съжаляват пред съдията. Вярно малка държава сме и всеки "познава" някой,но трябва ли да злоупотребяваме с познатите си и да се чувстваме "недосегаеми",и да не спазваме обществените норми.

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?