Следвайте ни

Пловдивчанин буйства в районното, сипе грозни обиди срещу полицаи

viber icon

Грозни сцени в центъра на града под тепетата. Пловдивчанин си позволил да обижда полицаи и да буйства, което наложило да бъде отведен с белезници, научи "Марица" от свои източници. 

Вчера следобед агресивният тип пътувал в колата на свой приятел. Минути след 15 часа полицейски патрул ги спира за проверка на ул. "Петко Д. Петков". 

Шофьорът подал документите за проверка, но спътникът му започнал без причина да сипе грозни обиди и псувни срещу униформените от Четвърто районно в Пловдив. Крещял като обезумял, питал ги защо проверяват водачи по време на криза, като го повтарял на висок тон многократно. След това отказал да предостави лична карта за проверка, както и да изпълнява разпорежданията на служителите на реда.  

Поведението му наложило да му щракнат белезниците и да бъде отведен в районното. Там продължил да буйства. 

Пловдивчанинът бил изправен пред съда, като магистратите му определили глоба в размер на 350 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?