Следвайте ни

Питбул нападна и нахапа мъж в Асеновград

viber icon

Питбул нападна и нахапа зверски възрастен мъж в Асеновград, научи "Марица". Драмата се разиграла вчера в парка до училище "Христо Ботев". .

Четириногото било сиво на цвят и разкарвано от двама близнаци.

"Водачите на кучето са се притекли на помощ, а дядо ми е бил откаран до болницата от случаен минувач. Моля, ако някой познава стопаните, да ми пише. Трябва да предпазим Асеновград, хората и децата ни от агресивното куче", пише потресената му внучка в социалните мрежи. 

Коментарите под нейния призив са десетки. Хората недомяват за безхаберието на стопаните на агресивни кучета. 

"Ами ако беше дете. Преживеният стрес до какво може да те докара...отвратителна порода и това е!", коментира разгневена асеновградчанка. 

"Трябва да реагираме много остро срешу такива стопани, които разхождат своите животни без каишка и намордник", коментира друга. 

На въпрос в дискусията дали е подаден сигнал в полицията, внучката отговаря, че дядо й живее точно до сградата на органите на реда. Вчера, след като се е прибрал от болницата е влязъл, но не е открил никой. Казали му да си извади медицинско и да подаде сигнал днес. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?