Следвайте ни

Питбул без контрол обезобрази мъж, съд за пияния собственик

viber icon

Питбул, който бил оставен без надзор, се нахвърли и обезобрази пловдивчанин, научи "Марица". 

Грозните сцени се разиграли в града под тепетата на 20 септември миналата година. Случаят не е станал публично достояние, а сега за него се разбира от списъка с предстоящи дела в Районния съд в Пловдив. 

На въпросния ден собственикът на питбула бил пиян. Оставил кучето да се разхожда сред хората свободно, без да е с поставени намордник, каишка и повод. Очаквано, четириногото изведнъж се нахвърлило върху пловдивчанин без никаква провокация и направо го обезобразило. Пострадалият бил настанен в Клиниката по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛ "Св. Георги", където били извършени хирургически намеси с цел възстановяване на причинената огромната рана от захапка на лицето, в областта на устата и на върха на носа, което е довело до обезобразяване на лицето му.

Сега собственикът на кучето се изправя пред съда, за да понесе вина. Разпоредителното заседание по делото е насрочено за утре, от 09.30 часа.  На него ще стане ясно как ще протече процесът и дали стопанинът ще признае вината си. 

 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Дуков

Дуков

20.06.2021 | 20:15

Ликвидация за питбулите и техните собственици!!!

Отговори
8 0
Предложение

Предложение

20.06.2021 | 20:57

Може и кастрация, и за двете групи!

Отговори
5 0
Валентина

Валентина

20.06.2021 | 19:52

Някой хора са по мръсни и от кучетата

Отговори
5 0
Права  сте

Права сте

20.06.2021 | 23:10

Защото куче което се изхожда пред входа на блоковото жилище не е мръсно а е мръсен стопанина който не си пчиства замърсяването. Кучето не знае обществените закони но стопанина му е длъжен да ги знае.

Отговори
2 0
Коментар

Коментар

20.06.2021 | 17:20

Оня пиян, а най-добрият приятел на човека естествено трезвен. Какво трябва да се случи, за да забранят породите-убийци?

Отговори
21 2
За  тях  и  намордници не  са  достатъчни

За тях и намордници не са достатъчни

20.06.2021 | 18:05

Патрулиране на полицаи по градинки, паркове, междублокови пространства. Изискване за паспорт на кучето, намордник,каишка. Около нашия блок всичко е превърнато на тоалетни, даже и в асансьора припикавт. Строги мерки от органите на реда и солени глоби. Кучета по невидим път разнасят и болести. Агитирам да си носим спрей против кучета на недобросъвестни стопани.

Отговори
13 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?