Следвайте ни

Пияна дружина вдигна Кючука накрак

Фронтмен на групата купонджии се оказала млада дама, която отнесе 300 лева глоба

Млада жена ще трябва да плати 300 лева глоба за това, че се отдала на купон с алкохол на обществено място. Санкцията била наложена от служители на Първо РУ. Потвърдена е и от съда.

Актът бил съставен на 31 май м.г. Тогава униформените се отзовали на пореден сигнал за нарушаване на нощната тишина от заведение на улица „Димо Хаджидимов‘‘. Щом пристигнали, полицаите заварили петима души, които били в района на вече затворено бистро. Купонджиите видимо били напреднали с алкохол, а масата им била отрупана с чаши и бутилки.

Между всички нарушители най-шумна била глобената жена. Тя започнала на „висок глас‘‘ да обсъжда полицейските служители, които от своя страна я наказали с акт, срещу който тя подала жалба в съда.

Магистратите сметнали, че жената е нарушила наредбата, която забранява употребата на алкохолни напитки по улиците, площадите, парковете, зелените площи и други обществени места. Според съда е без значение дали тя е била на улицата, или в самото заведение, тъй като по това време то не е работело.

 

 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?