4020

Пиян се заби в мантинели след дрифтове в "Кършияка", излъга полицията

Мъртвопиян шофьор олекна с 2000 лв. и се прости с книжката си за две години след изцепка в пловдивския квартал "Кършияка". Мъжът бил със свои роднини и познати в село край града, за да празнуват. Вечерта решили да се прибират в Пловдив. Тъй като шофьорът бил подпийнал, БМВ-то му подкарала жена от компанията.

След като откарали до домовете им всички останали техни спътници, в автомобила останали само тя и пияния. Тогава решили да измият БМВ-то и отишли до автомивка в "Кършияка",  непосредствено до паркинга на голям хипермаркет.

Когато стигнали до автомивката, пияният казал на шофьорката да слезе, за да може той да седне зад волана и да паркира, за да я измият. Мъжът подкарал БМВ-то и спрял до кабинката на пазача на паркинга. Попитал да ли ще му позволи да влезе на паркинга, за да направи дрифтове. Охранителят му отговорил, че не е разрешено, но шофьорът не се съобразил и нахлул в паркинга.  

Направил няколко обиколки, въртял гуми, като на излизане предприел десен завой, за да се включи в движението. В този момент, обаче, загубил контрол и забил БМВ-то в разделителната ограда между платната за движение.

Охранителят подал сигнал на тел. 112 за инцидента, а до идването на полицията пияният се разбрал със своята придружителка да си сменят местата и да поддържат версията, че тя е карала. Причината е, че мъжът бил пил алкохол.

Дамата изпълнила уговорката и казала на пристигналите униформени, че тя била зад волана и предизвикала катастрофа. Тествали я за алкохол, като пробата била отрицателна. Охранителят на паркинга, обаче, казал, че мъж шофирал БМВ-то и бил сигурен, защото го видял отблизо и разговарял с него минути преди сблъсъка. 

Пияният отказал проба, както и да се яви в болница, за да даде кръв за изследване. Така се сдобил със солената глоба от 2000 лв. Останал ибез книжка за 2 години. 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 4 оценки
4/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Хората са го казали:

Хората са го казали:

05.05.2024 | 20:12

Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

Отговори
2 0
Дуков

Дуков

05.05.2024 | 17:06

Халал да са му тия 2 години без книжка - честитка по великденски.Всички с БМВ-та като се правят на големи отворковци и накрая остават с пръст в г..а!

Отговори
6 0
ХАХАХА

ХАХАХА

05.05.2024 | 15:43

ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!!!

Отговори
4 1
А колата

А колата

05.05.2024 | 15:36

Приватизация

Отговори
6 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?