71

Пиян с качулка втрещи полицаи в Пловдив, изплези им се и размаха среден пръст

Пиян пловдивчанин се озова в ареста, след като се държа арогантно с униформени. Изцепката на мъжа е от понеделник. Към 15 часа двама полицейски служители били на обход по бул. "Васил Априлов" с патрулката. На автобусната спирка, срещу №100, видели съмнително лице с качулка на главата. То било във видимо нетрезво състояние, оправяло мимики и жестове по адрес на полицейските служители, изразяващи се в показване на среден пръст, плезене, викане и крещене.

Полицаите спрели, като единият отишъл до гамена. Попитал го какви ги върши, а той заявил, че им показвал среден пръст, защото били полицаи и че не харесвал служители на реда.  Пияният с качулката бил задържан за 24 часа в арестните помещения на Второ районно.  

Изправен пред съда, той не оспорил фактите и поведението си, като изразил съжаление за постъпката и помолил за наказание "глоба". Така и станало. Магистратите му наложили парична санкция в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 


Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
стара майна

стара майна

13.04.2023 | 11:26

супер си пич...

Отговори
4 2
министершата

министершата

13.04.2023 | 11:26

не е ли имало смекчаващи вината обстоятелства...?!? Като например на тия тъ.пи полицаи когато и да им покажеш среден пръст все си закъснял еле на пловдивските

Отговори
5 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?