49

Пиян пловдивчанин нападна полицаи, крещи им "К'ви сте вие, бе, ще ви уволня!"

42-годишен пиян пловдивчанин олекна с 500 лв., след като нападна полицаи в района на парк "Белите брези". Екшънът се разиграл в петък по обяд. Мъжът нарушил обществения ред и буйствал. Възмутени граждани подали сигнал в полицията и на място се отзовал патрул на Първо районно. Униформените пристъпили към извършването на проверка с цел установяване на самоличността му.

Пияният, обаче, отказал да представи личната си карта и отправил обиди към служителите на реда с думите „Кви сте вие бе ***, ще ви ***!".Обидите били съпроводени със закани спрямо органите на реда.  В хода на проверката агресивният пловдивчанин изблъскал двама иниформени, след което нанесъл удар в ръката на третия.

След отвеждането му в Първо РУ,  предвид неадекватното му поведение, пияният продължил да отправя закани към служителите, като ги заплашвал със саморазправа и уволнение. 

Пред магистратите мъжът признал вината си и изразил съжаление за случилото се. Била му наложена глоба в размер на 500 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Айше

Айше

26.02.2024 | 13:17

Пълен баклюк

Отговори
3 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?