Следвайте ни

Пиян обстрелва автомобили с камъни, ето колко му струва кефът

viber icon

Грозна сцена в пловдивско село наложи намесата на полицията и впоследствие на магистратите от Районния съд. Случката се разиграла в Цалапица.

Във вечерните часове на 8 август, събота, всеизвестен кавгаджия от селото се нафиркал и тръгнал по улиците. Падал и се търкалял, но въпреки всичко продължавал да криволичи. Когато видял струпани свои четирима съселяни, той започнал безпричинно да обижда присъстващите, като крещял „Боклуци, всички ще ви оправя!“ и псувал наред. Дори започнал да изстрелва камъни по една от близките коли с ластици, направени под формата на жилка, но успели да му отнемат импровизираното оръжие.  

Поведението му притеснило и възмутило присъстващите на грозната сцена и последвало обаждане на телефон 112 за съдействие от полицията. На място се отзовал полицейски патрул, който задържал агресивния и мъртвопиян мъж.

Съставен му е акт, а на заседание на Районния съд му е определено административно наказание – глоба в размер на 200 лв. Решението подлежи на обжалване и протест.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?